Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní kompresory
- tichý, výkonný, kvalitní. prostě takto si představuji dobrý vzduchovač.
- nic (možná trošku větší rozměry)
vřele doporučuji všem.
- kvalita
Spolehlivost
- provedení
- velikost
- spotřeba
- hlučnost
hlučnost extrémní proti např.Sera
- Velice tichý chod,zpětný ventil součástí balení,rozumná cena
Velice kvalitní výrobek, všem vřele doporučuji.
- prijde mi malinko hlucnejsi
maly, levny, ale trochu hlucnejsi kompresorek
- funguje tak, jak jsem očekával
- celkem bohaté příslušenství
Mám ho chvilku a zatím funguje k mé plné spokojenosti.
Teď už jsem jen zvědav, jak dlouho vydrží.
- Značka
- Design
- ne
Značka
Cena
Kvalita
v pořádku
Na e-shopu je vyfocena na fotografii jenom jedna samotná guma , potřeboval jsem vyměnit dvě protrhlí gumy , tak jsem to objednal dvakrat a došli mi čtyři a s tim bílým plastem.
Ale aspon mam náhrádní.
- Dostatečný výkon, možnost regulace.
Sháněl jsem výkonnější než můj původní 120 l/hod.
Tento inzeruje 540 l/hod. a že by měl výkon více než 4x vyšší se mi nezdá. Vyšší výkon pro mě je ale dostačující a jsem spokojen.
- Cena - výkon
- Membranky po roce provozu odchazi
- škoda že vyrobce nepouživa kvalitnější silikon
Použivam celoročně ,doporučuji přiobjednat nahradni membranky , jinač spokojenost !
- Levný
- Výkonný
- Spolehlivý
- Tichý
- Zatím žádná
Vybral jsem si jej z důvodu, že byl jeden z nejlevnějších, ale jelikož mám výborné zkušenosti s výrobky Atman, tak jsem neviděl nízkou cenu jako výrazně alarmující fakt. Zpracování plastů těla je výborné a oproti jiným motorkům je chod velmi tichý. Regulace výkonu je plynulá a na tento motorek vzduchuji tři menší akvária bez menších problémů a na nízký výkon. Po více než půl roce používání nebyl žádný problém, jen mou vinou natekla do motorku slaná voda a musel jsem měnit jednu membránu. Za tu cenu si myslím, že to je opravdu dost muziky, nebo spíše vzduchu v akváriu...
O.K.
Membránka funguje, cena dobrá, Jsem spokojený.
- síla čerpadla
- vibrace
důležité vhodně umístit aby se vibrace nepřenášely přímo do akvária
- Dostatek bublin.
- Trochu hučí.
Na to jak je malý, tak dává vzduchu až až.
Vodní sloupec 45 cm přes vzduchovací kamínek a jede perfektně.Hadičku mám dlouhou 2m a motorek je pod akváriem asi půl metru.
- cena a kompletnost
byla nutná výměna membrán po roce chodu vzduchovače, kompresor stratil výkon. Po výměně výkon plně obnoven.
- Docela tichy chod, možnost regulace výkonu HI-LO, dobrá cena.
- Trochu slabší výkon, ale na vzduchovací kameny to stačí.
Za velice příznivou cenu kvalitní výrobek.
- Výkon
- hlučnost
Pořídil jsem ho pro čističku odpadních vod a musím říct že to byl moc dobrý kup. Zakoupil jsem ho zde: http://eshop.jezirka.info... a po objednání jsem ho obdržel do 3dnů. Funguje skvěle a čistička má vzduchu až až. Doufám že dlouho vydrží, ale kdyby vydržel 5let tak je to za tu cenu dobré.
- Dva výstupy vzduchu,
- plynulá regulace výkonu,
- každopádně cena,
- poměrně hezký vzhled,
- životnost
- mohl by být tišší
Jedná se o kvalitní kompresork pro středně velká akvária. Má dva na sobě nezávislé výstupy vzduchu, které se dají připojit ke dvěma akváriím. (Při připojení dvou akvárií k jednomu výstupu dochází k tomu, že vzduch jde pouze do toho s menším odporem - což se samozřejmě dá vyřešit, je-li člověk šikovný.) Regulace výkonu je pro oba výstupy společná.