Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní kompresory
- bezproblémový chod
Bezproblémový, dlouhodobý provoz, jednoduchá obsluha, kdyby nebylo povodně, kdy jsme měli zatopený sklep i s dmychadlem, tak by původní (stejná značka) fungovalo i nadále. Oprava by prý byla možná, ale byl by předpoklad, že s fungováním by to do budoucna mohlo být horší, proto zvolena varianta zakoupení nového.
- Dva vývody jakási regulace vzduchu
- Vysoký hluk. Opravdu hlučnější než stíhací letouny nad hlavou.
- regulace vzduchu, je hezké, že jsou dva otočné knoflíky na přístroji, ale na plné mínus uškrcení vzduchu jdou bubliny víc než ve vířivce v koupelně.
- Šrot, zadarmo drahé.
Je mi 55let a nikdy jsem nikoho nepomlouval, nežaloval, nešpinil.
Pokud se mi něco nelíbilo, byl jsem zdvořilý a nebo se zdržel komentáře.
Ale v tomto případě jsem hluboce zklamaný.
Strojek má dva nedostatky.
Vysoký hluk, opravdu je hlučný, rušivý a neuslyšíte ani hovor v jedné místnosti s druhým člověkem.
Já jsem strojek schoval do akvarijní skříňky za dvířka a položil na pěnu aby byly vibrace menší.
Zbytečné.
Druhý nedostatek je, že když dáte regulaci vzduchu na plné mínus, tak jdou bubliny silnější než ve vířivce ve veřejném bazénu. A pokud dáte plné plus, tak ryby omráčí.
Dobrá, budu psát méně ironicky a méně sarkasmu.
Je opravdu hlučný, velmi hlučný, rušivý.
Také regulace vzduchu na plné mínus ubrání jde velmi silným proudem vzduch.
Každý člověk má jiné představy co je správně a tak kdo nevěříte mým slovům, kupte si tento výrobek- poznáte.
Možná jsem rozmazlený přístrojem TETRA, který mám 6let a po této době již se začal ozývat hlučněji. Namísto výměny membrány, jsem zvolil koupit nový výrobek, to jsem udělal chybu.
Měl jsem a koupím znovu TETRU značku, protože bez přehánění, TETRA když je v provozu, můžete dva lidé v místnosti na sebe šeptat a budete se okřikovat, že ten druhý mluví hlasitě.
TETRA je prostě jednička na trhu a zatím jsem nepoznal lepší.
Takže tento kšunt házím do popelnice a nebudu se obviňovat z chyby koupě a důvěry tomu co se o tomto výrobku píše, že je extrémně tichý.
Obchodnící mají zájem pouze prodávat a vydělávat- nebudou pomlouvat zboží tedy...
Takže hlavní popis výrobku není korektní.
Kvalitní zboží
Tichý chod
Nízká spotřeba
- Tichý
- Přísavka byla pojištěna vlastnoručním držákem
rychlé jednání a produkt je za dobrou cenu
OK
Atman JKA-AP1500
Pepan
Přidáno: 4. září 2024
(naposledy upraveno 4. září 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
OK - tichý a výkonný.
- Velice tichý
Velmi hlučný, postavila jsem jej na molitan, ale moc to nepomohlo. Zvuk motorku přehluší šumění bublinek. Cítím vibrace.
Starý motorek neměl takový výkon, ale byl tichý.
Spolehlivé. Předchozí exemplář stejného typu vydržel osm let navzdory ne právě exemplárnímu servisu. Pravděpodobně ho bude možné opravit, nicméně koupil jsem druhý kus, protože to bylo rychlejší řešení pro zabránění havárii. Výkonově je pro naše použití (menší ČOV) dostatečné pravděpodobně i s rezervou.
- přístroj je tichý, výkonný s bezproblémovým chodem
- Výkonný
- Tichý
- Praktické uchycení na stěnu
- Dobrá cena výkon
- Poměrně výkonný přístroj, relativně tichý, výkon opravdu překvapil
- Na velký výkon poměrně tichý
- Součástí balení i rozdvojky, spojky a dva zpětné ventily
- 2 Vzduchovací kamínky s přísavkou součástí balení s nastavitelným proudem
- Větší rozměry - je potřeba s tím počítat
- Nízká hlučnost a spotřeba el. energie
- stejný výrobek používám při trvalém provozu již 14 let
tichý a funkční
Mám pudní filtry a 2 akvárka, vynikající výkon, relativně tichý.
jiz jeden dlouhodove pouzivam a potreboval sem dalsi tak logicky toten a zatin dobry
Moje první skúsenosť pozitívni.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »