Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní kompresory
- Tichý motor s velkým výkonem
- Regulace výkonu nezávisle na sobě
- Dva výstupy
- Nízká spotřeba
Tichý, snadno ovladatelný i instalovatelný vzduchovací kompresor kompaktních rozměrů, jeho dva výstupy, lze nezávisle na sobě regulovat. Výkon, který je plně dostačující i na zahradní jezírko. Kvalita Eheim, dostupnost náhradních dílů. Doporučuji!
- velmi levný a výkonný vzduchovací kompresor pro široké využití
Velmi levný a výkonný vzduchový kompresor pro široké využití, v případě poruchy lze vyhodit a koupit nový, než naříkat nad drahým krámem nebo nad drahou opravou.
Při porovnání výkonu s ostatními strojky velice nízká spotřeba el. proudu v celé řadě výrobku.
- dobrý poměr výkon cena
- stačí i na jezírklo
Nízký odběr, regulace
- Bezproblémové objednání a doručení.
Malý nie moc tichý
- Koupil jsem podle recenzí jako nejtišší,
- Velice hlučný.
Koupil jsem podle recenzí jako nejtišší. Neuvěřitelný hluk, humpolácké provedení. V žádném případě se nedá srovnávat s Eheim.
Eheim je úplně jiná liga.
- při výpadku proudu je super
- mám ho krátce zatím šlape jak má
- šlape jak má
- Kupuju už druhý, ten samý kompresor ( dmychadlo). Při koupi prvního mi prodávající řekl, že vydrží tak4-5 let. V agresivním prostředí domácí čističky vydržel v kuse běžet 7 let! Bez jakékoli údržby, oprav, výměny filtru...
- Kvalitní výrobek.
Chtěl jsem strojek na baterie, to že je na 220V nebylo nikde v nabídce zřejmé. Je mi k ničemu.
Moje chyba - nezkušenost.
- Ovládání množtví vzduchu nefunguje zlehka
- Musí se občas změnit poloha, jinak hlučné.
Vcelku nešťastně provedena regulace vzduchu.
slušně fouká
- Kvalitní. Spolehlivé.
- Nenašel jsem.
jo
Moc Dobrý
- přesně podle popisu produktu
Je hodně silné.
Tichý
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »