Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní kompresory
Vzduchovací motorek mám ve vedlejší místnosti, s provozem jsem spokojen.
- Za mě super
- levný servis,spolehlivý levný provoz, u mě jede 10 a 7let
- ČÍNA
Rád bych pořídil Secoh ale tahle Čína prostě maká roky a servis stojí málo.Pro chudého Čecha dobrá volba.
- Funguje a hlavně je fakt tichý...
- Regulace výkonu
- Není hlučný - bublinky ve filtru jsou mnohem hlučnější.
Pořídil jsem pro bio filtr "bio FV13", který piezo motorek nezvládal. EHEIM 3701 zvládá bez problémů plus současně vzduchovací kamínek.
super výkon
motůrek funguje dobře
Tichý výkon opravdu prekvapil
- Tichý,a plynulá regulace.Spokojenost
- Japonská kvalita
tichý,dobrý
Používám do jezírka proti zamrznutí. Překvapil mě výkon a tichost. Vedení 15m hadice do hloubky 1,4m bez problémů utáhne. Velké + je regulace obou výstupů. Frčí 24h nonstop.
Nebál bych se použít do většího akvária doma = opravdu tiché, s minimem vibrací.
- ok
Nakupuji pravidelně a jsem spokojen
- Ticho
Naprostá spokojenost. Výrobek splnil očekávaní. Je opravdu moooc tichý., malý. Velice jednoduchá montáž.
- Trochu hlučnější
- malé rozměry cca 20 cm délka x 10 cm šířka x 8 cm výška
- 2 rovnocenné vzduchovací otvory
- možnost jednoduše rozebrat a vyměnit vzduchovací součásti - jen 4 šroubky, snadná údržba i oprava
- nízká cena v akci do 300 Kč
- pro 2 akvária do 200 litrů jedno akvárium vzduchuje výborně
- veliká hlučnost i vibrace - čerpadlo je uvnitř tvořeno elektromagnetickou cívkou a 2 páry magnetů pohánějící kmitem 2 gumové vaky (kloboučky) umístěné vedle sebe. Gumové vaky tak vytvářejí vzduchový tlak. Hluk je opravdu veliký, v noci se nedá pořádně spát. čerpadlo nelze zakrýt, zahřívá se...nevím jak toto řešit, přitom mělo být téměř bezhlučné...
- vzduchovací otvory nemají regulaci, ani jednotlivě, ani jako celek
- krátký přívodní kabel má jen cca 50 cm
- dodáno bez vzduchovací trubičky a bez kamínků
Velice hučný, možná ne úplně dobře vyrobený kus, proto nízká cena v akci za 300 Kč?!
Super je tichý, tak že spokojenost.
- Předchůdce EL-S-60 vydržel 11 let bez jediného servisu a ještě by býval šel spravit, chtěl jsem ale přejít na novější typ, který má trochu lepší výkon při menší spotřebě. Od výrobce SECOH mám tedy již třetí dmychadlo, zpracování je naprosto super, a to i v dnešní době, kdy se šetří na materiálech tam kde by se nemělo, zde je kvalita stále dobrá! Za mě vždy jen SECOH!
pro co koupen, to plní. Celkem tichý. Malý výkonný, utlačí šutr i ve 250l akváriu