Nejnovější recenze ze sekce Akvarijní kompresory
- je to velmi hlučné a rezonuje
Tichý a silný.
Zatím nevyzkoušené.
- Tichý
- JK animals jsou všechny výrobky spolehlivé
- Tichý a výkonný
- 2 stupně výkonu
Všechny výrobky JK animals jsou spolehlivé, kvalitní a výkonné...Všem doporučuji...
Waltter Česká Lípa
- super
ok
Mám již třetí-nic nebydrží věčně,ale je tichý a ve své cenové kategorii dobrý výkon
- Pracuje vcelku tiše
Splňuje mé požadavky...
Výrobek mám krátkou dobu, ale vzduchuje a zajišťuje přísun kyslíku do akvária a rybičky jsou
naprosto spokojené.
není co vytknout.
- Německá kvalita.
- dobrý
téměř bezúdržbový tichý chod
Secoh JDK 50 byl zakoupen jako náhrada za starší model. Očekávám, že bude sloužit stejně dobře jako ten předchozí. Doposud funguje normálně a a tak, jak se od něj očekává.
- Dělá co má
- Žádné
Dobré
- tichý chod
- výkon
- návod k použití - není úplný, jeden díl vůbec není uveden a nebylo zřejmé, kam patří
Motorek ke vzduchování EHEIM jsme zakoupili jako náhradu za starý hlučný motorek díky jeho specifikaci, že je "velmi tichý a v místnosti, kde je použit, se dá i spát". Pravda je, že jeho hlučnost je mnohem menší, než u původního, ovšem spát bych při něm nemohl. V návodu na sestavení nám chyběl jeden díl, který byl součástí balení, v nákresu byl jen zakreslen směr proudění vzduchu a v textu o něm nebyla ani zmínka, jeho umístění jsme si museli domyslet. Vzduchování funguje jak má, tak jsme ho asi osadili správně. Jinak je to určitě velmi dobrý produkt a mohu jej doporučit.
- kvalitní a jednoduchá konstrukce
- mnohaletý bezchybný chod
zatím velká spokojenost
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »